JAARVERSLAG

Het jaarverslag is een financieel eindverslag van uw onderneming dat je elk jaar laat opstellen. Een jaarverslag is een overzicht van de financiële situatie van uw onderneming van het afgelopen (boek)jaar. Het jaarverslag sluit aan op uw administratie en die sluit weer aan op boekstukken zoals (inkoop)bonnen, facturen en bankafschriften.

SALARISADMINISTRATIE

Als bedrijf met personeel betaalt u doorgaans elke maand alle salarissen en dient u de belastingdienst te betalen. Voor heel veel bedrijven is dit verreweg de grootste maandelijkse uitgave. Daarom is het dus ook ontzettend belangrijk dat de berekening van de salarissen goed gebeurt. Toch is salarisverwerking één van de meest moeilijke taak voor u als werkgever. Disco Adviesgroep kan dit voor uw bedrijf uit handen nemen.

BOEKHOUDING

U moet uw financiële huishouding van uw onderneming kunnen verantwoorden aan de Belastingdienst. Als ondernemer bent u wettelijk verplicht een goede boekhouding bij te houden. Een boekhouding voeren is het bijhouden van de in een onderneming verkregen ontvangsten en gedane uitgaven. Disco Adviesgroep kan dit geheel uit handen nemen en de boekhouding van uw bedrijf uitvoeren. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

ADVIES

Als ondernemer komt u voor tal van vraagstukken te staan. U vraagt zich misschien af of uw bedrijfsvoering wel effectief is. Of uw financiering optimaal is. Hoe u over meer stuurinformatie kunt beschikken. Misschien is uw bedrijf nog in de opstartfase of bent u volop aan het groeien. Misschien bent u toe aan consolidatie, reorganisatie of overdracht. Eén ding is zeker: u kunt altijd terugvallen op de ondersteuning van de specialisten van Disco Adviesgroep.

OVERNAMES

Een bedrijf overnemen biedt u veel voordelen ten opzichte van het zelf starten van een bedrijf. Uit onderzoek blijkt dat de overlevingskans bij een bedrijfsovername groter is dan bij het starten van een geheel nieuw bedrijf. U bent vaak direct verzekerd van een inkomen, klantenbestand, naamsbekendheid en bedrijfspand. Maar er komt veel bij kijken. Disco Adviesgroep kan u hierbij helpen. Meer weten neem dan contact met ons op.